Poți ajuta financiar fără să umbli la buzunar!

În Codul Fiscal există o prevedere prin care poți să redirecţionezi 2% din impozit către o organizaţie nonprofit (organizaţie non-guvernamentală) care servește o cauză dragă ție. Practic, așa dictezi statului modul în care vrei să fie cheltuită o parte din impozitul pe care l-ai plătit anul trecut. Și nu te costă nimic!

Dacă nu te-ai decis către cine să redirecţionezi cei 2% din impozit, îţi sugerăm să alegi Asociaţia Creștin-Ortodoxă Candela Speranței, organizaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, cu beneficiu public, al cărei scop este ocrotirea copiilor, născuți sau nenăscuți, și sprijinirea celor ce nu beneficiează de adăpost, hrană și/sau educație.

VENITURI DIN SALARII ȘI PENSII

Descarcă de mai jos, tipărește și completează formularul 230. Apoi depune-l sau trimite-l prin poştă la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii unde ai domiciliul, dar nu mai târziu de 25 mai.
Dacă dorești, putem depune noi formularul 230 pentru tine. Scanează-l și trimite-l prin email la aprinde@candelasperantei.ro, cel târziu  până la data de 15 mai.

Declarația 230

VENITURI ȘI DIN ALTE SURSE

Descarcă de mai jos, tipărește și completează formularul 200. Apoi depune-l sau trimite-l prin poştă la Administraţia Finanţelor Publice a localităţii unde ai domiciliul, dar nu mai târziu de 25 mai.
Dacă dorești, putem depune noi formularul 200 pentru tine. Scanează-l și trimite-l prin email la aprinde@candelasperantei.ro, cel târziu  până la data de 15 mai.

Declarația 200

Leave a Reply

Required fields are marked*